macArchitect architecture and interior design

west end offices

 

A refurbishment project for a firm of graphic designers, the design and impact of the reception area was fundamental to the success of the project. The whole front wall was removed at ground floor level between the structural brick piers and a glass front was suspended in front of the structure and became a focus at the end of the cul-de-sac when seen from the main shopping street 50 metres away. We designed the reception desk, zinc clad storage wall and oak benches specifically for the clients.

photographs: Edmund Sumner

Comments are closed.

who we are
A modern, creative and dedicated architecture and interior design consultancy. With many years of experience across diverse sectors covering domestic, residential, retail, restaurants, offices, media and education projects, we are proud winners of a number of national and international design awards for our work.