macArchitect architecture and interior design

muswell hill extension and refurbishment

A seemingly straightforward requirement from our client to refurbish their kitchen and extend their house to the side of the rear garden was made more complicated by local conservation area status and the local authority’s insistence that the addition could not exceed 2m in height at the boundary, this provided a challenge for us as the architect.

We found a solution that allowed our client to extend to the full extent that they required; using the lowered height on the boundary as a storage wall with glazing overhead allowed us to maximise natural daylight overhead and gave our clients the additional space that they required overlooking their newly landscaped garden.

Comments are closed.

who we are
A modern, creative and dedicated architecture and interior design consultancy. With many years of experience across diverse sectors covering domestic, residential, retail, restaurants, offices, media and education projects, we are proud winners of a number of national and international design awards for our work.